Bruidswerk

Ook jouw mooiste dag kunnen wij proberen nog mooier te maken met onze creaties! Een bruidsboeket, corsage of aankleding van de tafel, wij doen het met liefde!

Ook jouw mooiste dag kunnen wij proberen nog mooier te maken met onze creaties! Een bruidsboeket, corsage of aankleding van de tafel, wij doen het met liefde!

Bloemen tijdens de bruiloft

Bloemen kunnen uiteraard niet missen bij een bruiloft en wij helpen jou daar graag bij. Het gebruik van bloemen tijdens jullie mooiste dag kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Denk hierbij aan het opmaken van bloemstukken om het decor te verkleurrijken, bloemstukken om tafels mee aan te kleden, een bloemstuk op een auto, sieraden/haarspelden met bloemen, een corsage voor de bruidegom en de getuigen en natuurlijk het belangrijkste, het bruidsboeket! Wat de laatste jaren ook heel populair is geworden is een backdrop boog vol met bloemen. Een supermooi stuk waar de mooiste foto’s door jullie en de gasten gemaakt kunnen worden!

 

Wij begrijpen dat jullie al veel aan jullie hoofd hebben en zorgen ervoor dat jullie volledig ontzorgd. Wanneer jullie in de winkel komen bespreken we alles nauwkeurig met jullie door en tonen wij direct voorbeelden. Mochten jullie zelf al een idee hebben van wat jullie willen is het handig om zelf ook voorbeelden mee te nemen. Op deze manier kunnen wij direct een beeldschetsen van de mogelijkheden.

 

Wil je liever online een bruidsboeket bestellen? Geen probleem, klik dan hier.

3 leuke feitjes over bloemen tijdens bruiloften

  1. Er in een bruidsboeket vaak bloemen zitten met een persoonlijke betekenis voor het bruidspaar. Bijvoorbeeld een bloem die gegeven is tijdens de eerste date!
  2. Bruiden ervoor kiezen om bloemen (vaak het bruidsboeket, of enkele bloemen) te drogen of te bewaren als aandenken aan hun bruiloft. Het is zelfs mogelijk om een bloem in epoxy te gieten waardoor deze altijd goed blijft.
  3. Bloemen een van de meest populaire decoraties zijn tijdens bruiloften en dat je met bloemen een hele andere sfeer kan creëren op een locatie.